深圳

0755-83649696

我接受并同意 《用户服务条款》《隐私权相关政策》
首页 美国中学 美国研究生 英国 加拿大 澳大利亚 新西兰 德国 法国 日本
留学评估 答疑中心
选院校 找顾问 购产品 读案例 报活动
新东方前途出国: 首页>美国>本科>申请指南

【志领•文化】Happy Independence Day

留学评估

2018-06-22 来源:新东方前途出国综合整理


摘要: 独立日是美国的主要法定国庆日,日期为每年7月4日,以纪念1776年7月4日北美独立军主导的大陆会议在费城正式通过《独立宣言》。

  独立日是美国的主要法定国庆日,日期为每年7月4日,以纪念1776年7月4日北美独立军主导的大陆会议在费城正式通过《独立宣言》。《独立宣言》由托马斯·杰佛逊起草,1776年7月4日经大陆会议专门委员会修改后通过,并由大陆会议主席约翰·汉考克签字生效。《独立宣言》是具有世界历史意义的伟大文献。通过《独立宣言》的这一天也成为美国人民永远纪念的节日,定为美国独立日。

  Independence Day, also referred to as the Fourth of July, is a federal holiday in the United States commemorating the adoption of the Declaration of Independence on July 4, 1776. The Continental Congress declared that the thirteen American colonies regarded themselves as a new nation, the United States of America, and were no longer part of the British Empire.

  Independence Day is commonly associated with fireworks, parades, barbecues, carnivals, fairs, picnics, concerts, baseball games, family reunions, and political speeches and ceremonies, in addition to various other public and private events celebrating the history, government, and traditions of the United States. Independence Day is the National Day of the United States.

  活动主题

  志领计划以该历史事件作为活动文化背景,设计了一场文化主题活动。旨在让热爱美国历史、美国文化的同学能够完整地参与并感受历史的魅力。读诗使人灵秀,读史使人明智。希望每一位活动参与者能够获益,并能深切了解该历史事件对人类历史文明的深远影响和意义。